Iin Eläkeläiset ry

HUOM. HUOM.
Iin eläkeläisten kotisivut uudistuu ja löytyvät osoitteesta
https://yhdistykset.elakelaiset.fi/ii/


Nämä nykyiset sivut säilyvät vielä lokakuulle 2024 ja pyritään pitämään mahdollisuuden mukaan ajan tasalla.

Huom.

Viikoittaiset toiminnot jatkuu 8.1.2024 alkaen, tervetuloa mukaan toimintaan.

Iin Eläkeläiset ry on perustettu 1969. Keskusjärjestömme, Eläkeläiset ry, on maamme vanhin valtakunnallinen eläkeläisjärjestö ja se on perustettu 1959. Sen Jokilaaksojen Aluejärjestö kattaa Pohjois-Pohjanmaan.

Iin Eläkeläiset ry:n perustamisesta kerrotaan Historiaa -sivulla.

Olemme puolueisiin sitoutumaton eläkeläisten etujen puolustaja ja yhdessäolojärjestö. Toimintaamme ohjaavat yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja solidaarisuus heikoimpia kohtaan. Eläkeläiset ry julkaisee Eläkeläinen-lehteä, järjestää koulutusta, kulttuuri- ja ohjelmatoimintaa, juhlia, matkoja, erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä eläkeläisten vapaaehtoistoimintaa. Eläkeläiset ry on Eläkeläisliittojen etujärjestö EETU ry:n perustajäsen. EETU keskittyy eläkeläisten valtakunnalliseen edunvalvontaan.

Haluatko liittyä jäseneksi?

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen toimintaa ja suorittaa yhdistyksen syyskokouksen vuosittain määräämän jäsenmaksun (nyt 20€/vuosi).

Jäsenenä voit osallistua meidän ja Eläkeläiset ry:n monipuoliseen toimintaan, matkoille, retkille, valtakunnallisiin tapahtumiin ja koulutukseen sekä saat Eläkeläinen-lehden.

Yhdistyksen (malli)säännöt löytyvät täältä.

Voit täyttää nettihakemuksen täällä tai tulla tilaisuuksiimme. Varmimmin tapaat johtokunnan jäseniä tai muita asian osaavia maanantaisin klo 11 - 12 Järjestötalolla. Puheenjohtajan, ja jäsensihteerin, yhteystiedot löytyvät esim. Johtokunta -sivulta.

HUOM! Jäsenmaksun perintä muuttuu, helmikuussa tulee pankkisiirtolomake maksamista varten. Maksa lomakkeessa olevalle tilinumerolle ja siinä olevalla viitenumerolla.

Toimintapaikkamme Iin Järjestötalo

Laurintie 3, 91100 Ii, katso sijainti kartalta.