Iin Eläkeläiset ry

Huom !
Viikottaiset toiminnot jatkuvat, syyskausi alkaa Iisiareenan kuntosalivuorolla 16.8.2022 ja muut ryhmät viikosta 36 (5.9.2022) alkaen, tervetuloa mukaan. Katso tarkemmat tiedot sivupaneelista.

Katso Eläkeläiset ry:n ohjeistukset koronaviruksen johdosta, avaa linkki

Iin Eläkeläiset ry on perustettu 1969. Keskusjärjestömme, Eläkeläiset ry, on maamme vanhin valtakunnallinen eläkeläisjärjestö ja se on perustettu 1959. Sen Jokilaaksojen Aluejärjestö kattaa Pohjois-Pohjanmaan.

Iin Eläkeläiset ry:n perustamisesta kerrotaan Historiaa -sivulla.

Olemme puolueisiin sitoutumaton eläkeläisten etujen puolustaja ja yhdessäolojärjestö. Toimintaamme ohjaavat yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja solidaarisuus heikoimpia kohtaan. Eläkeläiset ry julkaisee Eläkeläinen-lehteä, järjestää koulutusta, kulttuuri- ja ohjelmatoimintaa, juhlia, matkoja, erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä eläkeläisten vapaaehtoistoimintaa. Eläkeläiset ry on Eläkeläisliittojen etujärjestö EETU ry:n perustajäsen. EETU keskittyy eläkeläisten valtakunnalliseen edunvalvontaan.

Haluatko liittyä jäseneksi?

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen toimintaa ja suorittaa yhdistyksen syyskokouksen vuosittain määräämän jäsenmaksun (nyt 18€/vuosi).

Jäsenenä voit osallistua meidän ja Eläkeläiset ry:n monipuoliseen toimintaan, matkoille, retkille, valtakunnallisiin tapahtumiin ja koulutukseen sekä saat Eläkeläinen-lehden.

Yhdistyksen (malli)säännöt löytyvät täältä.

Voit täyttää nettihakemuksen täällä tai tulla tilaisuuksiimme. Varmimmin tapaat johtokunnan jäseniä tai muita asian osaavia maanantaisin klo 11 - 12 Järjestötalolla. Puheenjohtajan, ja jäsensihteerin, yhteystiedot löytyvät esim. Johtokunta -sivulta.

HUOM! Jäsenmaksun perintä muuttuu, helmikuussa tulee pankkisiirtolomake maksamista varten. Maksa lomakkeessa olevalle tilinumerolle ja siinä olevalla viitenumerolla.

Toimintapaikkamme Iin Järjestötalo

Laurintie 3, 91100 Ii, katso sijainti kartalta.